Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımeli çiçeği görmek

Rüyada hanımeli çiçeği görmek

Rüyada hanımeli çiçeği görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, düşmanların barışacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada hanımeli çiçeği gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki alışılmadık gelişmeler nedeniyle harekete geçmeniz gerekebilir.

Rüyada hanımeli çiçeği koklamak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımeli çiçeği görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada hanımeli koklamak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada hanımeli görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, herkesten ileriye gideceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada dua çiçeği görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, projenin gerçekleştirileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil çiçek ekmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, işlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaktüs çiçeği görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada lavanta çiçeği görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments