Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımeli görmek

Rüyada hanımeli görmek

Rüyada hanımeli görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hanımeli gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada hanımeli görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada hanımeli çiçeği görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılar son bulacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına alamet eder.

Rüyada hanımeli koklamak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine yorulur.

Rüyada hanımeli çiçeği koklamak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments