Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaktüs çiçeği görmek

Rüyada kaktüs çiçeği görmek

Rüyada kaktüs çiçeği görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, planlarının gerçekleşeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kaktüs çiçeği gördüyseniz:

  • Rahatlamanızda fayda var.

Rüyada çiçekli kaktüs görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaktüs çiçeği görmek dua alacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaktüsün çiçek açtığını görmek çocuk sahibi olunacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek açmış kaktüs görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaktüs meyvesi yemek alim insanlardan sayılacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaktüs ekmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil kaktüs görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kaktüs dikeni görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments