Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua çiçeği görmek

Rüyada dua çiçeği görmek

Rüyada dua çiçeği görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dua çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda yenilikler yapılması gerekebilir.

Rüyada dua çiçeği görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada ellerini kaldırıp dua etmek her geçen gün başarıların artacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini dua ederken görmek tamamen içine kapanacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada mezara dua okumak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulur.

Rüyada tuvalette dua okumak hayırlı bir işe başlayacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide dua ettiğini görmek maddi gücünün eksileceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine dua okumak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bilmediğin dua okumak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments