Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hangi liseye gideceğini görmek

Rüyada hangi liseye gideceğini görmek

Rüyada hangi liseye gideceğini görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, yaşama hevesinden olacağına, durumunuzun iyileşeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada hangi liseye gideceğini gördüyseniz:

  • Yanıltıcı hikayeler anlatan veya doğru olmayan tablolar çizen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada hangi liseye gideceğini görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hangi üniversiteye gittiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada yeniden liseye gitmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, rızkının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada liseye gitmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine inanılır.

Rüyada iyi bir liseye gitmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekrar liseye gitmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada eski lise arkadaşını görmek başının ağrıyacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada istediğin liseyi görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, bereket ve huzur geleceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments