Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur leğeni görmek

Rüyada hamur leğeni görmek

Rüyada hamur leğeni görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamur leğeni gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz veya bilginiz test edilebilir.

Rüyada leğende hamur yoğurmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir leğen hamur görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada leğen dolusu hamur görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine rivayet eder.

Rüyada hamur leğeni görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada leğende balık görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işarettir.

Rüyada kalaylı leğen görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yeni bir ortama girileceğine delalet eder.

Rüyada bakır leğen görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada leğenin içinde su görmek zor bir işe girileceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments