Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakır leğen görmek

Rüyada bakır leğen görmek

Rüyada bakır leğen görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, her gün daha fazla dolacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, önemli kişi haline geleceğine delalettir.

Rüyada bakır leğen gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Rüyada bakır leğen görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada leğendeki suyu dökmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada leğende bebek yıkamak rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada kalaylı leğen görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret eder.

Rüyada leğen içinde yıkanmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe leğen görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işaret eder.

Rüyada kirli leğen görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret eder.

Rüyada leğende balık görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kazancının sürekli artacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments