Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kalmak istemek

Rüyada hamile kalmak istemek

Rüyada hamile kalmak istemek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kalmak istemek gördüyseniz:

  • İletişime geçmeniz durumunda eski tanıdıklarınız üzerinde olumlu etki bırakabilirsiniz.

Rüyada hamile kalmak istemek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden hamile kalmak kalbinin küt küt edeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşten hamile kalmak maddi olarak büyüyeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak güzel bir hayat süreceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamileyken hamile kalmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden hamile kalmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok üzüntü yaşayacağına, rütbesinin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments