Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken oruç tutmak

Rüyada hamileyken oruç tutmak

Rüyada hamileyken oruç tutmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Rüyada hamileyken oruç tutmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymalısınız.

Rüyada hamileyken oruç tutmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada ramazanda oruç tutmak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına alamet eder.

Rüyada sahursuz oruç tutmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kandilde oruç tutmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Rüyada aç oruç tutmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, kafasının karışacağına işaret eder.

Rüyada oruç tutmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutmak için niyet etmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Rüyada muharrem orucu tutmak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, güvensizlik duymaya, esenliğe ve feraha kavuşacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments