Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kandilde oruç tutmak

Rüyada kandilde oruç tutmak

Rüyada kandilde oruç tutmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kandilde oruç tutmak gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Rüyada kandilde oruç tutmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına işarettir.

Rüyada mevlit kandili görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada kandil gecesi namaz kılmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kandil yakmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işarettir.

Rüyada cami kandili görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kandil görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kandil namazı kılmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yanan kandil görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments