Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aç oruç tutmak

Rüyada aç oruç tutmak

Rüyada aç oruç tutmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada aç oruç tutmak gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın kişisel problemleriyle çok ilgilisiniz.

Rüyada aç oruç tutmak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kafasını toparlayacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına delalet eder.

Rüyada orucu açamamak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruç açtığını görmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada oruç tutmak için niyet etmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, doğru yolu bulacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken oruç tutmak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, markasını duyuracağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada nafile oruç tutmak geçim kaygısı duymayacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine delalettir.

Rüyada şevval orucu tutmak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına işarettir.

Rüyada kandilde oruç tutmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments