Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ramazanda oruç tutmak

Rüyada ramazanda oruç tutmak

Rüyada ramazanda oruç tutmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada ramazanda oruç tutmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olabilir.

Rüyada ramazan orucu tutmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalet eder.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmak huzur içinde yatacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına yorulur.

Rüyada ramazanda oruç tutmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmamak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmadığını görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ramazan paketi görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ramazan sofrası görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine rivayet eder.

Rüyada ramazan davulcusu görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments