Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç tutmak

Rüyada oruç tutmak

Rüyada oruç tutmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutmak gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, düzenleme veya anlaşmalarda sabrınız zorlanıyor olabilir.

Rüyada oruç tutmak istemek kazancının helal para olacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ramazan orucu tutmak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu tutmak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutmak için niyet etmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada muharrem orucu tutmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada muharrem ayında oruç tutmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet eder.

Rüyada oruç tutmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sahursuz oruç tutmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments