Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle içki içmek

Rüyada biriyle içki içmek

Rüyada biriyle içki içmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, mutsuz olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işarettir.

Rüyada biriyle içki içmek gördüyseniz:

  • Uzun süre etkisini gösterecek olan bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşlarla içki içmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye rivayet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette içki içmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalettir.

Rüyada içki içmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarıyla içki içmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Rüyada şişeyle içki içmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments