Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gelişeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların gerçekleşeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının doğurduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe giden yol haritasını çizdiniz.

Rüyada hamile kadını doğurmak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını doğurtmak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadını doğurmuş görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada hamile birini doğurmuş görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına tabir olunur.

Rüyada hamile birini doğururken görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments