Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken bebeğin öldüğünü görmek

Rüyada hamileyken bebeğin öldüğünü görmek

Rüyada hamileyken bebeğin öldüğünü görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız haddini aşabilir.

Rüyada hamileyken bebeğin öldüğünü görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek yarardan çok zarar getireceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadını öldürmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulur.

Rüyada hamile birinin öldüğünü görmek hayallerine kavuşacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işarettir.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadın öldürmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments