Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, doyasıya sefasını süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerindeki olumlu ya da olumsuz yönleri işaret etmeniz maddi manevi ufak kazanımlara neden olabilir.

Rüyada hamile bir kadını öldürmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadın öldürmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, mutluluk ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada hamile kadını öldürmek kurulu düzeninin olacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının öldüğünü görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına delalettir.

Rüyada hamile yaşlı kadın görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments