Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerin veya adayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz.

Rüyada hamile bir kadını öldürmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek hatalarından erken döneceğine, planların aksayacağına, helal ekmek yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadın öldürmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, büyük bir makama geleceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına yorulur.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının öldüğünü görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadını öldürmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments