Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek

Rüyada hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek

Rüyada hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, sevdiğine kavuşacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Evliyseniz ailenizde oluşabilecek tatsızlıkların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada hamileyken bebeğin öldüğünü görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek güzel zamanlar geçireceğine, çok zor günler yaşayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile eşinin öldüğünü görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, ortak edineceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada hamile birini öldürmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadın öldürmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yaşama dört elle sarılacağına, Allah katında günahlarının affolacağına işaret eder.

Rüyada hamileyken ölmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments