Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadını öldürmek

Rüyada hamile kadını öldürmek

Rüyada hamile kadını öldürmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada hamile kadını öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, ortak kaynak kullanımı ya da ekip çalışması gerektiren işlerinizi veya duygusal ilişkilerinizi ele alış biçiminizde haklıydınız.

Rüyada hamile kadın öldürmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada hamile kadının öldüğünü görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadını öldürmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile bir kadını öldürmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kirli işlere bulaşacağına delalettir.

Rüyada hamile kadın bebeğini emzirmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments