Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı kazadan kurtarmak

Rüyada arabayı kazadan kurtarmak

Rüyada arabayı kazadan kurtarmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, bazı konularda konuşulacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayı kazadan kurtarmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizin yanınızda olduklarını belli edebilirler.

Rüyada arabayı kazadan kurtarmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada trafik kazasından birini kurtarmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada birini kazadan kurtarmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla kazadan kurtulmak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin araba kazası yaptığını görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba kazalı görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, geleceğin güzel olacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin araba kazası yaptığını görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba kazası yapmak keyifleneceğine ve afiyette olacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments