Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kazadan kurtarmak

Rüyada birini kazadan kurtarmak

Rüyada birini kazadan kurtarmak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, sağlığından olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, emellere ulaşılacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada birini kazadan kurtarmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Rüyada arabayı kazadan kurtarmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, halsizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini kazadan kurtarmak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada trafik kazasından birini kurtarmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ölümlü trafik kazası görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına işarettir.

Rüyada eşinin trafik kazasında öldüğünü duymak dertlerine derman arayacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba kazasında yaralanmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada motosiklet kazası görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada trafik kazasına neden olmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments