Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kazalı görmek

Rüyada araba kazalı görmek

Rüyada araba kazalı görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, artık rahat bir nefes alacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına tabir olunur.

Rüyada araba kazalı gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Rüyada araba kazalı görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada araba kazasında ölmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada araba kazaları görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada babanın araba kazası yaptığını görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada araba kazası geçirdiğini görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla trafik kazası yapmak hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba kazası yapmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının araba kazası yaptığını görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments