Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kazası yapmak

Rüyada araba kazası yapmak

Rüyada araba kazası yapmak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada araba kazası yapmak gördüyseniz:

  • Bir kere daha incelemenizde fayda var.

Rüyada araba kaza yapmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada arabayla trafik kazası yapmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada araba kazası yapmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba kazası yapan birini görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işaret eder.

Rüyada eşinin araba kazası yaptığını görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine inanılır.

Rüyada kendi arabasını kazalı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına inanılır.

Rüyada babanın araba kazası yaptığını görmek sorunları başarıyla çözmeye, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba kazası ve kan görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments