Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olup doğuma gitmek

Rüyada hamile olup doğuma gitmek

Rüyada hamile olup doğuma gitmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, para sahibi olacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup doğuma gitmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yanlış sonucu gelişmelerin tümünü engelleyebilirsiniz.

Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olup doğuma gitmek elini haramdan uzak tutacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, yaşamdan istediklerini alacağına inanılır.

Rüyada hamile olduğunu ve doğum yapacağını görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak başını yastığa daha rahat koyacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine yorulur.

Rüyada hamile olup doğum yapmak malının ve kazancının tam olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, zorlukların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olmak ve doğum yapmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına işarettir.

Rüyada hamile kadının doğum yapmak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada hamile olup doğuma gittiğini görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments