Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olmak ve doğum yapmak

Rüyada hamile olmak ve doğum yapmak

Rüyada hamile olmak ve doğum yapmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olmak ve doğum yapmak gördüyseniz:

  • Ne kadar acımasız olursanız o kadar problem yaşayacağa benziyorsunuz.

Rüyada hamile olmadan doğum yapmak elinin darda kalmayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada hamile olup doğum yapmak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, dilediği gibi harcama yapacağına yorulur.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğum yapmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile doğum yapmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına inanılır.

Rüyada hamileyken doğum yapmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olmak ve doğum yapmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.

Rüyada hamile kalıp doğum yapmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments