Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olup doğuma gittiğini görmek

Rüyada hamile olup doğuma gittiğini görmek

Rüyada hamile olup doğuma gittiğini görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada hamile olup doğuma gittiğini gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle duygusal yüzleşmeler söz konusu olabilir.

Rüyada hamile olduğunu doğum yaptığını görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, talihin yüzlerine güleceğine alamet eder.

Rüyada hamile olup doğuma gittiğini görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada hamile eşinin doğum yaptığını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, heveslerinin de azalacağına, yarardan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak maddi anlamda rahatlamaya, gülen yüzünün solacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına alamet eder.

Rüyada hamile olmak doğum yapmak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada hamile olduğunu doğum yapacağını görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olmayan birinin doğum yaptığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu ve doğum yaptığını görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments