Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek

Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek

Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek daha çok dünya malı edineceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, kazancını katbekat arttıracağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına inanılır.

Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek gördüyseniz:

  • Belli gelişmeler bazı konularda harekete geçmeyi veya mükemmeliğinizi göstermeyi gerektiriyor olabilir.

Rüyada hamile olup doğuma gitmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğum yapmak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, işlerinde başarılı olacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kalıp doğum yapmak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup doğum yapmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada hamile olmadan doğum yapmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalettir.

Rüyada hamile olmak doğum yapmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kolaylığa kavuşacağına, insanlar arasında yüceleceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olup doğuma gittiğini görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, beklenilen takdiri alacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments