Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu ve doğum yapacağını görmek

Rüyada hamile olduğunu ve doğum yapacağını görmek

Rüyada hamile olduğunu ve doğum yapacağını görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, zor bir döneme girileceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve doğum yapacağını gördüyseniz:

  • Aldatabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Rüyada hamile birinin doğum yaptığını görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile eşinin doğum yaptığını görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalettir.

Rüyada hamile kadını doğum yaparken görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğum yapmak çözümlere ve şifaya kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine inanılır.

Rüyada hamile olup doğuma gitmek hayatının daha kolay hale geleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup doğum yapmak çok büyük atılımlar yapılacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada hamile kadının doğum yaptığını görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada hamile olmayan birinin doğum yaptığını görmek getirisinden daha fazla olacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, iş güç sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments