Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak

Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak

Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden veya harekete geçmeden önce, şifreleri çözmeniz gerekiyor.

Rüyada hamile bir kadının doğum yaptığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine delalettir.

Rüyada hamile kadını doğum yaparken görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadının doğum yapmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadının doğum yaptığını görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak kısmet bolluğu yaşanacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada hamile olup doğum yapamamak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına delalet eder.

Rüyada hamile olup doğum yapmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments