Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tedavülden kalkmış para görmek

Rüyada tedavülden kalkmış para görmek

Rüyada tedavülden kalkmış para görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kazancını katbekat arttıracağına, can sıkıntısının sona ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada tedavülden kalkmış para gördüyseniz:

  • Duygularınızda önemli bir artış olabilir.

Rüyada tedavülden kalkmış para görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tedavülden kalkmış kağıt para görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Rüyada tedavülden kalkmış bozuk para görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yataktan kalktığını görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçağın kalkamadığını görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, durumun değişmesine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına tabir olunur.

Rüyada sel kalktığını görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada bebeğin ayağa kalktığını görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçak kalkışı görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments