Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabah namazına kalktığını görmek

Rüyada sabah namazına kalktığını görmek

Rüyada sabah namazına kalktığını görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sabah namazına kalktığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada sabah namazına kalktığını görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, geçimin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada namaza kalktığını görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulur.

Rüyada namaza kalkamamak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabah namazı kaçırmak saygınlık kazanacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabah namazı kılmak yokluğa düşeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada sabah namazı kılan birini görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sabah namazına uyanmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, terfi alamayacağına inanılır.

Rüyada sabah namazının sünnetini kıldığını görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments