Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile bir kadını öldürmek

Rüyada hamile bir kadını öldürmek

Rüyada hamile bir kadını öldürmek kazancını çoğaltacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, sorunların bir bir çözüleceğine, parasını dikkatli harcayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, sermaye kaybedeceğine delalettir.

Rüyada hamile bir kadını öldürmek gördüyseniz:

  • Partnerinizi, çocuklarınızı ya da sevdiğiniz kişileri ilgilendiren bir konuda duygusal stratejiler uygulamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadının öldüğünü görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada hamile kadını öldürmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadın öldürmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına delalet eder.

Rüyada hamile bir kadını öldürmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine delalettir.

Rüyada hamile kadının evlendiğini görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments