Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadına yemek vermek

Rüyada hamile kadına yemek vermek

Rüyada hamile kadına yemek vermek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada hamile kadına yemek vermek gördüyseniz:

  • Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir.

Rüyada hamile kadına yemek vermek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü hamile kadın görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş hamile kadın görmek yeni bir hayat kuracağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadını dövmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki hamile kadın görmek kırgınlıkların geçeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet eder.

Rüyada bekar bir kadını hamile görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadın haberi almak geçim kaygısı duymayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments