Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek

Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek

Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalettir.

Rüyada hamile gelinlikli kadın gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durumda güç toplamanız gerekiyor.

Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının gelinlik giydiğini görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadını gelinlikle görmek takdir edileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hamile olup gelinlik giymek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlikli hamile görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile gelinlik giymek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine alamet eder.

Rüyada hamileyken gelinlik giymek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile birinin gelinlik giydiğini görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments