Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadından para almak

Rüyada hamile kadından para almak

Rüyada hamile kadından para almak çok zor zamanlar yaşayacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadından para almak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanın yolları üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada hamile kadından para almak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ölü hamile kadın görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadına dokunmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadının hamile görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada hamile iki kadın görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadını öpmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işaret eder.

Rüyada iki hamile kadın görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadına yardım etmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments