Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile eşinin öldüğünü görmek

Rüyada hamile eşinin öldüğünü görmek

Rüyada hamile eşinin öldüğünü görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, elinin de bolluk göreceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile eşinin öldüğünü gördüyseniz:

  • İnsanlarla önemli konuları tartuşmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada hamile eşinin öldüğünü görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına alamet eder.

Rüyada eşini hamile olduğunu görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini hamile olarak görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, çok büyük zararlar edeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada hamile eşini görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşini başkasından hamile görmek geleceğe dair planlar yapacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments