Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halının altını süpürmek

Rüyada halının altını süpürmek

Rüyada halının altını süpürmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, söylediklerinin çıkacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada halının altını süpürmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz.

Rüyada halının altını süpürmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yatırımlarının kar getireceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine inanılır.

Rüyada halı süpürmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine işarettir.

Rüyada kirli halı süpürmek işlerinde başarılı olacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı halı süpürmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil halı süpürmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hastalıklarının azalacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tozlu halı süpürmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tozlu halıyı süpürmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, zor bir işe girileceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments