Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı süpürmek

Rüyada halı süpürmek

Rüyada halı süpürmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, işlerinin karışacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada halı süpürmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada tozlu halı süpürmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli halı süpürmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, şansının kendinden yana olacağına alamet eder.

Rüyada halıyı süpürmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada halının altını süpürmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı halı süpürmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil halı süpürmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada halı süpürmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments