Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil halı süpürmek

Rüyada yeşil halı süpürmek

Rüyada yeşil halı süpürmek aşama kaydedeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil halı süpürmek gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaparsa yapsınlar siz başarıya odaklanmalısınız.

Rüyada yeşil halı süpürmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada halıyı süpürmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, insanlar arasında yüceleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı halı süpürmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada halı süpürmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hastalıklarının iyileşeceğine inanılır.

Rüyada tozlu halı süpürmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada kirli halı süpürmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, anne babaya müjde verileceğine yorulur.

Rüyada tozlu halıyı süpürmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments