Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada servise geç kalmak

Rüyada servise geç kalmak

Rüyada servise geç kalmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, keyfinin olmayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada servise geç kalmak gördüyseniz:

  • Karşıt düşünceli kişiler veya size gösterilen direnci akıl oyunları kullanarak kontrol altına alabilirsiniz.

Rüyada servise geç kalmak güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada servisi kaçırmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, tüm özlemini gidereceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada servis beklemek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada servis otobüsüne binmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorba servisi yapmak rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada acil servis görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, umutlanacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada acil servis aramak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ele güne muhtaç olacağına tabir olunur.

Rüyada acil servisi aramak insanlara yardım edeceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments