Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savcı olmak

Rüyada savcı olmak

Rüyada savcı olmak içinin ferahlayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada savcı olmak gördüyseniz:

  • Belli planlarda, eğilimlerde, işlerde ya da davranışlarda meydana gelen değişiklikler konusunda esnek olmalı, değişimi rahat şekilde karşılamalısınız.

Rüyada hakim savcı görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, projenin gerçekleştirileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada savcıdan kaçmak sorunlu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına tabir olunur.

Rüyada savcıyla evlenmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, hayat boyu desteği olacağına işaret etmektedir.

Rüyada savcı olmak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada savcıya ifade vermek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini savcı görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savcı görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, problemlere çözüm bulunacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada savcı olduğunu görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments