Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini savcı olarak görmek

Rüyada kendini savcı olarak görmek

Rüyada kendini savcı olarak görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, çok başarılı işlere girileceğine, tövbelerinin kabul olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hayallerine kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Rüyada kendini savcı olarak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Rüyada savcı cübbesi giymek neşeleneceğine, içinin rahatlayacağına, umutlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada kendini savcı olarak görmek hayatından çıkaracağına, birçok dertle muhatap olacağına, dedikoduya delalettir.

Rüyada kendini savcı görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Rüyada savcıdan kaçmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada savcıyı görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada kadın savcı görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işarettir.

Rüyada savcı ve hakim görmek dua alacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada savcıya ifade vermek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments