Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacdan gelen hediye almak

Rüyada hacdan gelen hediye almak

Rüyada hacdan gelen hediye almak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada hacdan gelen hediye almak gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla ilgileniyor veya bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Rüyada hacdan gelen birinden hediye almak işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada hacdan gelen hediye görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacdan gelen hediye almak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, kazancının hiç azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen birini görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet eder.

Rüyada hacdan gelen görmek hastalığın biteceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada hacdan gelen hurma yemek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacdan gelen birinin elini öpmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada hacdan gelen birine sarılmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments