Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacdan gelen görmek

Rüyada hacdan gelen görmek

Rüyada hacdan gelen görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Rüyada hacdan gelen hurmayı yemek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, istediği gibi yaşayacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine yorulur.

Rüyada hacdan gelen birinden hediye almak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalettir.

Rüyada hacdan gelen birinin elini öpmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, canın sıkılacağına delalet eder.

Rüyada hacdan gelen birine sarılmak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına işarettir.

Rüyada hacdan gelen hediye almak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada hacdan gelen hurma yemek işinde en iyisi olacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hacdan gelen hediye görmek dertlerin günden güne artacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen görmek refah düzeyinin yükseleceğine, ömür boyu süreceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments