Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine giysi almak

Rüyada kendine giysi almak

Rüyada kendine giysi almak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, sağlık içinde yaşanacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine giysi almak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki ya da sağlığınızla ilgili konularda kontrolü ele almaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada turuncu giysi görmek satışların düşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada giysiyi ters giymek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada hediye giysi görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, paslı bir çiviye basabileceğine yorulur.

Rüyada sarı giysi giymek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulur.

Rüyada hediye giysi almak sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada güzel giysiler almak iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalettir.

Rüyada başkasının giysisini giymek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek giysisi görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments