Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giysi kaybetmek

Rüyada giysi kaybetmek

Rüyada giysi kaybetmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada giysi kaybetmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada giysi kaybetmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalet eder.

Rüyada giysilerini kaybetmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada giysi çıkarmak adeta havalara uçacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah giysili birini görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Rüyada mavi bebek giysisi görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine işarettir.

Rüyada giysi değiştirmek kişinin şansının artacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz giysili kadın görmek düşmanından uzak olacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada kahverengi giysi giymek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments