Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz giysili adam görmek

Rüyada beyaz giysili adam görmek

Rüyada beyaz giysili adam görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz giysili adam gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplar ya da farklı konularda farklı yanlışlar yaptığınız kişilere müdahale etmemelisiniz.

Rüyada beyaz giysili adam görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada siyah giysili adam görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah giysili adamlar görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz giysili kadın görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına tabir olunur.

Rüyada beyaz giysili erkek görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, konferans ve seminerlere katılacağına yorulur.

Rüyada beyaz giysili bebek görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı adam görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, parasız günler geçireceğine, sorunların tek kalemde silineceğine delalettir.

Rüyada beyaz saçlı genç adam görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments