Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını güzel görmek

Rüyada kızını güzel görmek

Rüyada kızını güzel görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını güzel gördüyseniz:

  • Yakında oluşacak olan bazı gelişmelerin belirtilerini görebilirsiniz.

Rüyada güzel bi kızı öpmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalettir.

Rüyada güzel kızla konuşmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak kısmetin kapanacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir kızla birlikte olmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Rüyada güzel bir kızı öpmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızla gezmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada güzel bir kızı olduğunu görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, ne yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments