Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kızla gezmek

Rüyada güzel kızla gezmek

Rüyada güzel kızla gezmek ev sahibi olunacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, rütbesinin artacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada güzel kızla gezmek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya eğlenceli programlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada güzel bir kızla gezmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet eder.

Rüyada güzel kızla gezmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, ondan faydalanacağına yorulur.

Rüyada güzel bir evi gezmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel yerler gezmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada güzel yerlerde gezmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir kadınla gezmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, onun her zaman başında olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bi kızla gezmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızla gezmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments